Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Nu in:

Was in:

En nog

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Mariëlle via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 18-12-2015 Dag alle Kim, Lee ... (2)
  • 11-12-2015 Blue belt in the ... (4)
  • 29-11-2015 Flying dutchhh (0)
  • 16-11-2015 Kleurrrrrrrijk! (2)
  • 06-11-2015 Liefde / ... (5)

Statistieken

Dit dagboek is 15137 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Vlucht & Aankomst

Toon op kaart

27 augustus 2015 | Door: Marrr

Aantal keer bekeken 259   Aantal reacties 4   Seoel, Zuid-Korea
a A

Vlucht & Aankomst

Nou daar gaan we dan, Yara en ik op pad, richting Seoul! Het was nog maar de vraag of er geen MERS, oorlog of andere gekkigheid zou uitbreken.. Niet gebeurd, top!

Wat gelach en tranen gevallen bij vertrek, maar overleefd. Lieve mensen die ons kwamen uitzwaaien, de reis kon beginnen! 15 uur zittend in twee vliegtuigen, klinkt als een top reis natuurlijk. Nadat we het eerste vliegtuig hadden gehad, wilden we gaan slapen wat natuurlijk totaaaaal niet ging als een sardien in blik. Bij aankomst, stuk of drie formulieren moeten invullen waaronder een MERS formulier of ik aan het niezen, verkouden, koorts, snotterneus had etc..... en jahoor dat had ik, maar niet ingevuld, want we dachten straks wordt ik direct in quarantaine geplaatst en dan kan ik het wel vergeten. Tot we in de rij stonden en zagen dat er een boete weg uitgedeeld of een jaar gevangenisstraf, als het niet naar waarheid was ingevuld. Toch maar zo gelaten en niet gekucht of mijn neus gesnoten, terwijl ik in de rij stond. En jaaahoor, we hebben het overleefd. Natuurlijk niets aan de hand. Ze meten ook bij iedereen de lichaamstemperatuur, maar daar bleven we ook keurig om de 37 graden.

Uiteindelijk terecht gekomen in een rij voor de douane, wat ongeveer drie kwartier duurde met van die attractie wachtbordjes tussendoor. Vervolgens werd er nog even een foto van je gemaakt, vinger afdrukken ingescand en mochten we door het land in!

Sunny, waarbij we een kamer hebben kwam ons uiteindelijk bij centraal station van Seoul ophalen en heeft ons naar locatie gebracht. Klein hok, praten moeilijk engels, maar uiteindelijk snappen zij en wij het tot nu toe.. Morgen op zoek naar een appartementje in de buurt en ons daar vestigen! Dagdag

Reageren
« Volgende bericht

Reacties (4)

27 augustus 2015 18:36 | Door: Willianne

Yeahh! heeeeeel veeeeeel plezier en succes met het vinden van een huisjee!! xxxx

27 augustus 2015 21:11 | Door: Marianne

Fijn dat de reis goed verlopen is Marielle en succes met het vinden van een leuk appartement.

28 augustus 2015 11:33 | Door: 박근혜

한국 Marielle에 오신 것을 환영합니다! 나는 정부가 우리 나라에서 쾌적한 숙박을 대신 당신을 기원합니다, 나는 당신이 어떤 불편이 발생하지 않기를 바래요 :)

28 augustus 2015 15:24 | Door: Roy

Ook deze trip ga ik via je verslagen weer volgen! Heel veel plezier!